Bezwaarmogelijkheden en geschillen

Als een leerling extra ondersteuning nodig heeft, wordt dat georganiseerd volgens de regels van het samenwerkingsverband. Vaak gaat dat in goed overleg. Soms hebben betrokkenen verschillende inzichten over wat er moet gebeuren.

Op de website van www.geschillenpassendonderwijs.nl  staat duidelijke informatie over wat de mogelijkheden zijn als u er, ondanks een goed gesprek en duidelijke communicatie, niet meer samen uit komt.

Ons samenwerkingsverband is aangesloten bij  de Landelijke Bezwaaradviescommissie Toelaatbaarheidsverklaring SBO/(V)SO bij Onderwijsgeschillen. Deze commissie behandelt bezwaren over het al dan niet afgeven van een toelaatbaarheidsverklaring in ons samenwerkingsverband. De Landelijke Bezwaaradviescommissie Toelaatbaarheidverklaring zal de bezwaren beoordelen aan de hand van de door ons samenwerkingsverband vastgestelde criteria voor toelaatbaarheid.

Meer informatie hierover vindt u op: http://www.onderwijsgeschillen.nl/passend-onderwijs/landelijke-bezwaaradviescommissie-toelaatbaarheidsverklaring-sbovso/

 

Terug naar het overzicht

Bel me terug

Vul uw gegevens in en we nemen zo snel mogelijk contact met u op.

Algemene gegevens
  • *
  • *
  • *

Velden met een * zijn verplicht