Links

Relevante links

www.passendonderwijs.nl De website Passend onderwijs
www.medezeggenschap-passendonderwijs.nl Het steunpunt medezeggenschap passend onderwijs biedt ondersteuning bij en advies over de medezeggenschap binnen passend onderwijs aan medezeggenschapsraden, personeelsleden en ouders en leerlingen in het primair en voortgezet onderwijs.
www.steunpuntpassendonderwijs.nl Bij het Steunpunt passend onderwijs kunnen ouders van leerlingen met een extra ondersteuningsbehoefte terecht met vragen over passend onderwijs.
www.onderwijsconsulenten.nl  Onderwijsconsulenten adviseren ouders/verzorgers en begeleiden ze bij onderwijskwesties rond een kind met een handicap, ziekte of stoornis.
www.autismesteunpunt.nl   Voor al uw vragen over autisme en onderwijs kunt u contact opnemen met het autismesteunpunt Zuidoost Brabant.
www.eindhoven.nl
www.gemeentebest.nl
www.sonenbreugel.nl
Het SWV Passend onderwijs PO Eindhoven maakt afspraken met de drie gemeenten die de regio van het SWV omvatten, te weten Eindhoven, Best en Son en Breugel.
http://www.visio.org/ Cluster 1: de website van Visio; expertisecentrum voor slechtziende en blinde mensen
http://www.simea.nl/dossiers/passend-onderwijs/ Cluster 2: Informatie over passend onderwijs en  begeleiding aan auditief en/of communicatief beperkte leerlingen.

http://www.externedienstverlening.nl

 

Een digitaal loket voor al uw vragen over taalontwikkeling, motorische beperking, autisme, gedrag en lage intelligentie. Dit loket is een initiatief van de Taalbrug, Mytylschool, Autismesteunpunt Zuidoost Brabant en MBS-ZML.


 

   
   
   
   
   
   

  

   

   

  

 

Terug naar het overzicht

Bel me terug

Vul uw gegevens in en we nemen zo snel mogelijk contact met u op.

Algemene gegevens
  • *
  • *
  • *

Velden met een * zijn verplicht